Dette gjør du bare en gang

Thomas Hammer

23:56 tir. 21. juni 2005

En jeg kjenner rygget kassebilen inn i garasjen mens bakdøren ennå var åpen. Det setter ikke bakdøren særlig pris på, og bilen måtte på verkstedet. Der humret de litt: “Dette gjør du bare en gang!” Vår venn smilte høflig—han hadde gjort det samme før.

Jeg følte meg litt som vår venn da jeg prøvde å starte bilen. Lysene hadde stått på hele dagen. Igjen. Heldigvis er det en bil som er lett å dytte i gang. Med litt hjelp.

3 tilbakemeldinger til «Dette gjør du bare en gang»

Jeg vet alt om å dytte på de rette stedene!:)

Kan du ikke få Hildegunn til å si dyyyyyt hver gang du glemmer å skru av lysene. Det forutsetter jo at Hildegunn er med, men de gangene hun ikke er det, så kommer det til å være noe som mangler, og da kommer du nok på det.

Heldigvis er ikke jeg distre, så jeg trenger ikke å låne Hildegunn til å sitte i min bil.

De fleste glemmer jo å slå på lysene på så gamle biler (No offence, David) så du ligger i utgangspunktet godt an i forhold til andre trafikanter.

Legg igjen en kommentar

Eller en tilbakepeker fra din egen nettside.

(obligatorisk)
(obligatorisk)