Ingenting å ha på seg

Thomas Hammer

11:33 ons. 14. september 2005

Anorakken du fant på loftet. Skinnjakker fra 70-tallet og treningsdrakten fra 80-tallet. Noen ting kommer på moten igjen, og derfor kan du ikke gi bort gamle klær til de som ikke har klær. Jeg gjorde det i alle fall ikke.

Det fins ikke noe som tar så mye plass i klesskapet som ingenting å ha på seg. Skapet mitt er fullt. Da jeg flyttet for litt siden hadde jeg sjansen, og fylte en svart sekk med klær til Fretex. Kanskje noen kunne bruke plaggene, selv om de ikke er mote lenger.

Rett før sekken skulle slenges i beholderen slo det meg at den ene skjorten kunne komme på moten igjen. Om en ti års tid, kanskje. Det var nesten som å stjele godteri fra et lite barn. Men jeg gjorde det likevel. Nå ligger den i skapet mitt og venter på bedre tider.

3 tilbakemeldinger til «Ingenting å ha på seg»

Jeg synes også å huske at noen fretexposer fra Melkeplassen lå baki kopteret mitt ganske lenge.

Uten sammenheng forøvrig.

Kastet du ikke alt??? Argh!

Det verste som ligger i skapet ditt, Thomas, er alle de slitte, stygge t-skjortene fra barndommens opplevelser. De vil garantert aldri bli brukt, de bare opptar plass. Likevel har jeg til nå ikke hatt hell med mine forsøk på å kaste de. “Minner,” kalles de. Stygge! Det er det de er.

Forresten, i dag er jeg helt hjemme alene, ingen som kan stoppe meg på turen mellom skapet og søppelspannet…

En ting jeg alltid lurer på i slike ekteskapelige ryddeeskapader: Totalt forbruk av plass til klær og accessoirer i forhold til hva som skal kastes. Av en eller annen merkelig grunn skal ikke vi stakkars menn få beholde våre små minneverdige plagg i den ene skuffen vi har, mens våre kvinner, de kaster kanskje et par loslitte sokker fra sine bugnende skuffer og skap.

Legg igjen en kommentar

Eller en tilbakepeker fra din egen nettside.

(obligatorisk)
(obligatorisk)