Nettpop Magasinet Comments http://nettpop.net/blog vi skriver om ting som betyr noe Mon, 19 Dec 2005 01:41:21 +0000 http://www.nettpop.net?v=1.5 by: Thomas Hammer http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-610 Thu, 15 Dec 2005 15:53:14 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-610 "Akkurat som han er så mye bedre..?!?" Hrmf. Hildegunn, kan jeg få snakke med deg inne på kammerset? “Akkurat som han er så mye bedre..?!?”
Hrmf. Hildegunn, kan jeg få snakke med deg inne på kammerset?

]]>
by: Odd-Arild Algrøy http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-588 Mon, 12 Dec 2005 22:02:07 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-588 Min kone som har vært særdeles trygt plassert i passasjersetet sa i dag de ordene jeg har fryktet lenge: "Tror jeg skal ta førerprøven ferdig i julen." Jeg sa ingenting og lot som jeg ikke hørte. Tankene sliter inne i meg. Jeg har bare en sliten Corolla, men tanken på å oppleve at min kone er ute med den hardt arbeidende Corollaen min... eh, vår, får jeg hetetokter av, kjenner jeg. Dette er selvfølgelig på grunn av at det er så mange uerfarne sjåfører som kan kjøre på henne. Min kone som har vært særdeles trygt plassert i passasjersetet sa i dag de ordene jeg har fryktet lenge: “Tror jeg skal ta førerprøven ferdig i julen.” Jeg sa ingenting og lot som jeg ikke hørte. Tankene sliter inne i meg. Jeg har bare en sliten Corolla, men tanken på å oppleve at min kone er ute med den hardt arbeidende Corollaen min… eh, vår, får jeg hetetokter av, kjenner jeg. Dette er selvfølgelig på grunn av at det er så mange uerfarne sjåfører som kan kjøre på henne.

]]>
by: Hildegunn Hammer http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-587 Mon, 12 Dec 2005 18:51:01 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-587 Tihi, tusen takk, Kristine, for en særdeles oppmuntrende kommentar helt fra Junaiten :) Tihi, tusen takk, Kristine, for en særdeles oppmuntrende kommentar helt fra Junaiten :)

]]>
by: Kristine Hammer http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-586 Mon, 12 Dec 2005 17:43:34 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-586 Trygg trafikk for store og smaa, hvor skal vi leke, hvor skal vi gaa? Hildegunn, jeg har hort snakk om denne nye bilen. 99-modellen som ennaa er blank og fin. Men som erfaren Drivers Education graduate, med amerikansk permit i hende, maa jeg laere deg det vi den gang laerte: I trafikken maa du ha tro paa deg selv. Du maa ha confidence! Du maa holde deg ute av "the no zone", og det aller viktigste: Om du driter deg ut i trafikken noen ganger? So What? Alle faar en ny sjanse! Det er bare aa prove om igjen og om igjen! Det viktigeste er quality time bak rattet! Hildegunn, jeg har tro paa deg naar det kommer til trafikken! Det mine erfaringer er, du er en god sjaafoer! Og om det en dag skulle gaa saa gale at bilen ender opp paa verkstedet, for ikkje aa snakke om skraphaugen, da er det viktigste at du er i godt behold! Og saa har jo Thomas lovet aa elske og aere deg, saa den saken er biff! Jeg haaper du faar en fantastisk og bilsikker jul! Trygg trafikk for store og smaa,
hvor skal vi leke, hvor skal vi gaa?

Hildegunn, jeg har hort snakk om denne nye bilen. 99-modellen som ennaa er blank og fin. Men som erfaren Drivers Education graduate, med amerikansk permit i hende, maa jeg laere deg det vi den gang laerte: I trafikken maa du ha tro paa deg selv. Du maa ha confidence! Du maa holde deg ute av “the no zone”, og det aller viktigste: Om du driter deg ut i trafikken noen ganger? So What? Alle faar en ny sjanse! Det er bare aa prove om igjen og om igjen! Det viktigeste er quality time bak rattet!

Hildegunn, jeg har tro paa deg naar det kommer til trafikken! Det mine erfaringer er, du er en god sjaafoer! Og om det en dag skulle gaa saa gale at bilen ender opp paa verkstedet, for ikkje aa snakke om skraphaugen, da er det viktigste at du er i godt behold! Og saa har jo Thomas lovet aa elske og aere deg, saa den saken er biff!

Jeg haaper du faar en fantastisk og bilsikker jul!

]]>
by: Eivind Algrøy http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-585 Mon, 12 Dec 2005 11:21:08 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-585 Mannen er kanskje ikke en bedre bilist, men har evnen til ikke å la sine manglende evner gå ut over sin vilje til å sette seg i en posisjon der han kan gjøre feil. Den skal vi unne oss gutter! Denne egenskapen gir menn sine største triumfer og sine verste blemmer. Jeg er evig takknemlig for tålmodigheten min kone Lisbeth utviser når vi er ute og kjører. Jeg har sittet ti minutter i passasjersetet i løpet av vår karriere som mann-og-kone-bilister som startet for tre år siden. Ikke nødvendigvis fordi jeg er en bedre sjåfør, men fordi jeg kjedet vettet av meg som passasjer! Men Hildegunn...kjip og feig? Kan jeg aldri tenke meg. Hva sier du Thomas? Snill kanskje? Mannen er kanskje ikke en bedre bilist, men har evnen til ikke å la sine manglende evner gå ut over sin vilje til å sette seg i en posisjon der han kan gjøre feil. Den skal vi unne oss gutter! Denne egenskapen gir menn sine største triumfer og sine verste blemmer.

Jeg er evig takknemlig for tålmodigheten min kone Lisbeth utviser når vi er ute og kjører. Jeg har sittet ti minutter i passasjersetet i løpet av vår karriere som mann-og-kone-bilister som startet for tre år siden. Ikke nødvendigvis fordi jeg er en bedre sjåfør, men fordi jeg kjedet vettet av meg som passasjer!

Men Hildegunn…kjip og feig? Kan jeg aldri tenke meg. Hva sier du Thomas? Snill kanskje?

]]>
by: Kai Tverrå http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-584 Sun, 11 Dec 2005 20:45:44 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/jeg-er-en-kvinnelig-bilist-og-det-er-mange-av-oss/#comment-584 Ærverdige frue, jeg har ved anledning vært passasjer i bil med din mann ved rattet, og må si at han er en proper og høflig bilist — som vet hva blinklys og slikt er til. Men kanskje var han bare heldig? Ærverdige frue, jeg har ved anledning vært passasjer i bil med din mann ved rattet, og må si at han er en proper og høflig bilist — som vet hva blinklys og slikt er til. Men kanskje var han bare heldig?

]]>
by: Mads Iversen http://nettpop.net/blog/arkiv/skal-doktor/#comment-583 Thu, 8 Dec 2005 14:46:40 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/skal-doktor/#comment-583 *kremt*, ja ... moderate mengder. Sjølvsagt, sjølvsagt. kremt, ja … moderate mengder. Sjølvsagt, sjølvsagt.

]]>
by: Svend Asbjørn http://nettpop.net/blog/arkiv/iskaffe-takk/#comment-582 Wed, 7 Dec 2005 23:06:31 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/iskaffe-takk/#comment-582 Jeg digger Tasmus! Men jeg finner pokker meg ikke noe om han på nettet. Verken bilder eller tekst. Jeg digger Tasmus! Men jeg finner pokker meg ikke noe om han på nettet. Verken bilder eller tekst.

]]>
by: Odd-Arild Algrøy http://nettpop.net/blog/arkiv/skal-doktor/#comment-580 Tue, 6 Dec 2005 01:29:13 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/skal-doktor/#comment-580 Dr Pepper er godt det, i moderate mengder riktignok. Dr Pepper er godt det, i moderate mengder riktignok.

]]>
by: Thomas Hammer http://nettpop.net/blog/arkiv/skal-doktor/#comment-579 Tue, 6 Dec 2005 01:18:04 +0100 http://nettpop.net/blog/arkiv/skal-doktor/#comment-579 Og så Dr Pepper, da! En sånn ekkel kirsebærgreie! 7UP kunne jeg forstått. Mountain Dew er grei. Men Dr Pepper, Mads? Og så Dr Pepper, da! En sånn ekkel kirsebærgreie! 7UP kunne jeg forstått. Mountain Dew er grei. Men Dr Pepper, Mads?

]]>