Arkiv for kategorien 'Mat og drikke'

Skål, doktor!

23 år gamal innser eg noko. Eg likar ikkje Cola lenger.

Hele artikkelen. 3 kommentarer

Overflow error

Sivilforsvaret og oljevernberedskapen måtte tilkalles i morges da vi ankom jobben. Trakteren hadde traktet over sine bredder og det var kaffegrut og oljevann over alt!

Myndighetene har nå pålagt alle landets trakter-operatører å enten fjerne eller plombere dryppstopp på alle kaffetraktere. “Vi valgte fjerning,” sier EasyConnect.

Hele artikkelen. 10 kommentarer

Ein IsKaffi takk

“Vi tar ein pause.” Eg stuper mot kantina i vill fart. Åpner kjøleskapet og riv til meg ein IsKaffe Cappuccino. All ære til kald kaffi på pappkartong.

Hele artikkelen. 3 kommentarer

Én kopp, takk!

Jeg blir stressa. Jeg innrømmer det. Jeg blir stressa. Og det er kaffen som har skylda. Jeg sitter stille, men det føles som om hele meg, inni meg, løper rundt. Og det passer dårlig. For jeg vil sitte stille. Inni meg også.

Hele artikkelen. 5 kommentarer

Opp på rekordtid

Det kan være tøft å stå opp noen dager. Jeg lå og døste i dag morges. Vekkerklokken hadde allerede ringt to ganger. Prøvde å motivere meg selv til å stikke foten utenfor dynen. Finne en grunn, liksom, noe som ville gjøre det verdt alt bryet å stå opp. “Kaffe! Den første kaffekoppen på jobben!” Med ett var jeg oppe på rekordtid…

Hele artikkelen. 2 kommentarer

Populære artikler

You are currently browsing the archives for the Mat og drikke category.

Nyhetsstrømmer

Bli oppdatert om nye artikler og kommentarer. Du trenger en RSS-nyhetsleser. Hva er det?

Forfattere

Innhold